Wandelroutes

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]De wandelroutes in het gebied Bara di Karta en Rincon zijn zo uitgezet dat het startpunt samenvalt met het eindpunt. De wandelroutes zijn in het veld uitgezet middels roze stenen.

Bara di Karta wandelroute (Bara di Karta)
Deze wandelroute brengt u naar de top van de Bara di Karta heuvel van 57 meter hoog. Hier krijgt u een prachtig uitzicht over een groot deel van Bonaire. Het is een wandeling van zo’n 15 minuten, inclusief een korte klim.

Meer info


Roi Sango wandelroute (Rincon)
Een gemakkelijke wandeling van ongeveer 45 minuten, in half schaduw en met een lichte glooiing. U wandelt door een bijzonder gebied met uitzicht op grote rotspartijen en de zee.

Meer info


Dos Pos wandelroute (Rincon)
Deze stevige wandeling met wat lichte hellingen voert u door de ruige natuur van Rincon. De rondwandeling duurt ongeveer een uur. Onderweg krijgt u een schitterend uitzicht op het Goto meer.

Meer info


Red Hill wandelroute (Bara di Karta)
Deze pittige wandelroute duurt ongeveer 1,5 uur en loopt over de rode heuvel, naar het strand van Lagun en terug langs de ruige oostkust. De golven die op de rotsen kapot slaan tijdens dagen met veel wind, zorgen voor een prachtig schouwspel.

Meer info


Montaña wandelroute (Rincon)
Montaña betekent berg. Deze wandelroute duurt een kleine 1,5 uur en stijgt constant.
U bereikt de top van de heuvel door een klein klimmetje, waarna u wordt beloond met een prachtig uitzicht over de heuvels en over de zee. Er staan mooie oude bomen langs de route.

Meer info


Chanti Wawa wandelroute (Tras di Montaña)

Deze wandelroute brengt u naar de top van de Chanti Wawa heuvel. Hier krijgt u een prachtig uitzicht over Tras di Montaña en de oostkust. De route duurt ongeveer 30 minuten, en bevat een korte steile klim. Langs de route krijgt u prachtige rode Palu di sia bomen zien.


Seru Largu wandelroute (Tras di Montaña)

Deze makkelijke wandelroute duurt ongeveer 45 minuten. U krijgt een prachtig uitzicht over Kralendijk, Tras di Montaña en de oostkust. Langs de route staan prachtige Brazil bomen.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_video link=”https://youtu.be/v7j6Eq0ANu0″][vc_video link=”https://youtu.be/tSQW6zCECRw”][vc_separator][vc_column_text]Wandelroute Mamai Rosa
De Mamai Rosa wandeling duurt 40 minuten. Dit is een wandeling door een oud kunukugebied, u komt onder andere een ruïne van een kunuku huisje tegen.[/vc_column_text][vc_single_image image=”1373″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_facebook][/vc_column][/vc_row]