De fietsroutes

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Kunuku MTB Route (Rincon)
Deze route is geschikt voor alle niveaus. U fietst door het landelijk gebied van Rincon van Dos Pos naar de ingang van Washington Slagbaai National Park en terug. Het grootste deel van de route gaat over zandwegen, langs waterputten en kunuku’s. De route is 12 km. lang.

Meer info


Yatu Baku MTB Route (Bara di Karta)
De Yatu Baku route is ongeveer 12 km en geschikt voor alle niveaus. Er wordt gereden over zandwegen en er is een technische singletrack met een stevige klim. Een leuke MTB route om de eerste stappen te zetten in het off-road rijden. Op verschillende punten biedt de route een fantastisch uitzicht.

Meer info


Red Hill MTB Route (Bara di Karta)
Een deel van de route loopt pal langs de ruige oostkust van het eiland. Spectaculaire hoge golven en een wijds uitzicht bepalen de omgeving. Het uitzicht in de richting van Lagun, vanaf het hoogste punt van deze route, is betoverend. Om deze route te kunnen rijden wordt wel wat gevraagd van je mountainbike skills. De lengte van de route is 5,5 km.

Meer info


Dos Pos MTB Route (Rincon)
Deze pittige route met lichte hellingen voert u door de ruige natuur bij Rincon. Onderweg krijgt u een schitterend uitzicht op het Goto meer. Om deze route te kunnen rijden wordt wel wat gevraagd van je mountainbike skills. De lengte van de route is 5,5 km. lang.

Meer info


Tras di Montaña

In plaats van met de auto, kunt u de Tras di Montaña route (8 km), ook met een mountain bike fietsen.

Meer info[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_video link=”https://youtu.be/v7j6Eq0ANu0″][vc_video link=”https://youtu.be/QC9T3Ji-M3o”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_single_image image=”1037″ onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://bonairefreewieler.com/”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_column_text]

Links:

Voor MTB activiteiten: zie:

www.bonairextreme.com.

Deze routes zijn ook te vinden in:

www.strava.com.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]